Rubber of Marmoleum op je trap

Rubber en Marmoleum zijn zeer sterke materialen en makkelijk schoon te maken. Ideaal voor op een trap waar veel op gelopen wordt.

Sterk

Rubber en Marmoleum hebben beide een hoge slijtvastheid. Ideaal dus voor op je trap. Deze twee verschillende materialen zijn beide door en door geverfd, hierdoor zal de kleur van rubber en Marmoleum levenslang mooi blijven. Bang dat het materiaal te glad is? Aan de voorzijde van de trede plaatsen we een profiel, waardoor je goed grip krijgt op je trap.

Moderne uitstraling

Marmoleum kennen de meeste mensen wel. Het ligt vaak in scholen in gemêleerde uitvoering. Tegenwoordig is Marmoleum ook in moderne effen kleuren of met een reliëf. Rubber heeft veelal een glad oppervalk en is te verkrijgen in verschillende kleuren. Net als Marmoleum kan het patronen of verschillende kleuren hebben. Voor een trap in een gebouw waar veel mensen op lopen is een rubber met noppen aan te raden. De noppen zorgen voor een goede antisliplaag.

Onderhoudsvriendelijk

Doordat het materiaal strak op je trap ligt en heel sterk is, is het onderhoudsvriendelijk. Vlekken en stof zijn makkelijk te verwijderen met een stofzuiger of vochtige doek. Voor een perfect onderhoud van je trap maak je gebruik van een onderhoudsmiddel geschikt voor rubber of Marmoleum. Je trap wordt dan niet alleen schoon, maar de levensduur van het rubber of Marmoleum wordt ook verlengt.

Je eigen sfeer creëren

Kom gerust met schetsen, foto’s of sfeerbeelden naar onze showroom in Nijkerkerveen. Samen vinden we de oplossing die perfect bij jou past.

Afspraak maken