PVC op je trap

Dankzij PVC kan je trap dezelfde uitstraling en kleur krijgen als de rest van je vloeren.

HOUT OF STEEN

PVC is te verkrijgen in een hout look of een beton/steen look. Beide uitstralingen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, structuren en afmetingen. Maar je trap begint pas echt te leven dankzij de levensechte Register Embossing structuur van het PVC. Hierdoor is het bijna niet te onderscheiden van echt hout, beton of natuursteen.

Trede en Stootbord

Zowel de trede als het stootbord kunnen volledig bekleed worden met PVC. De voorzijde van de trede kan dan afgewerkt worden met een profiel waar het PVC mooi inpast, zodat ook deze kant van de trede een mooi aanzicht heeft. Er zijn profielen die de voorzijde van je trede geheel bekleden met metaal. Dit geeft je trap een extra accent. Ook een open trap kan bekleed worden met PVC. In onze showroom kunnen wij je de verschillende mogelijkheden laten zien.

Gladheid

De structuren van het PVC zorgen voor een ruwer oppervlak waardoor er meer grip is op je trap. Je wilt immers niet uitglijden! Kies je toch voor een PVC met een gladder oppervlak dan kan er gekozen worden voor een afwerkprofiel met inlay aan de voorzijde van de optrede. Dit profiel zorgt voor voldoende grip op je trap.

Onderhoud

PVC is sterk, modern en makkelijk te reinigen. Vlekken op PVC kunnen makkelijk verwijderd worden met een vochtige doek. Dankzij de toplaag 0,5 of 0,7 is het een sterk product en uitstekend geschikt voor op een trap.

Ook zo benieuwd hoe het er bij jou thuis uit kan zien? Bekijk dan de volgende referenties: PVC op een dichte trap

Je eigen sfeer creëren

Kom gerust met schetsen, foto’s of sfeerbeelden naar onze showroom in Nijkerkerveen. Samen vinden we de oplossing die perfect bij jou past.

Afspraak maken