Renoveren en egaliseren

Een goede vloer is afhankelijk van zijn ondervloer. Het renoveren en egaliseren van de ondervloer is dan ook zeer belangrijk!

Renoveren

Je wilt een nieuwe vloer en de bestaande vloer moet verwijderd worden. Het kan zijn dat de bestaande vloer dusdanig verlijmd is dat je ondervloer beschadigd raakt tijdens het verwijderen. Wat nu? Wij kunnen de vloer herstellen voor je, zodat deze weer als nieuw is.

Egaliseren

Egaliseren van de ondervloer is de basis voor een goede vloer. Zowel voor een BetonDesign, gietvloer, PVC, Marmoleum, vinyl of rubberen vloer is het belangrijk dat de vloer geëgaliseerd wordt. Doe je dit niet dan zal je gelegde vloer binnen de kortste keren beschadigd raken en verlies je de garantie op je vloer.

Vloerverwarming

Heb je een bestaande woning gekocht zonder vloerverwarming, maar wil je deze comfortabele verwarming graag hebben? Laat dan vloerverwarming in je vloer frezen. Nadat de vloerverwarming in de vloer is gefreesd, worden de leidingen dicht gesmeerd en de vloer geëgaliseerd.

Wij werken veel samen met Smits Vloeregalisatie als het gaat om renoveren en egaliseren van je vloer. Zowel Smits Stoffering als Smits Vloeregalisatie hebben veel ervaring met deze werkzaamheden. Voor het egaliseren van oppervlaktes boven de 200m2 kun je rechtstreeks contact opnemen met Smits Vloeregalisatie.

De perfecte vloer

Wil je meer weten over het juist herstellen van je vloer? We komen graag de ruimte bekijken en beoordelen voor het juiste advies.

Afspraak maken