UITVALSCHERMEN

Met deze eenvoudig te monteren zonwering sluit je direct zonlicht op een zeer effectieve manier buiten. Naast deze praktische eigenschap is het scherm zeer geschikt voor het plaatsen op een balkon.

Sfeervol

Traditionele uitvalschermen zijn praktische zonwering die zorgen voor een sfeervolle uitstraling van je woning. Standaard worden de schermen uitgevoerd met windvaste armen die redelijk wat wind kunnen weerstaan. Voor bijna alle zonwering geldt: bij harde wind of storm het scherm oprollen.

In de schaduw op je Balkon

Dankzij een speciale constructie kan een uitvalscherm geplaatst worden, zodat het scherm de voorzijde van je balkon afsluit. Zo heb je schaduw op je balkon en schaduw in huis! Een vereiste is dan wel dat het scherm ergens onderaan bevestigd kan worden, bijvoorbeeld een balkon erboven.

 

Uitvalscherm boven je terras

Heb je een raampartij waar geen traditioneel uitvalscherm past, omdat er een deur zit, maar deze zonwering wil je wel graag geplaatst hebben voor je raampartij, dan is dat geen probleem. De optie glijarm zorgt ervoor dat een uitvalscherm niet in de weg zit. Deze constructie is ook ideaal voor een terras waar tegen de gevel geen traditioneel knikarmscherm geplaatst kan worden. De uitval van een uitvalscherm met glijarm is namelijk groter dan de uitval van een traditioneel uitvalscherm.

AUTOMATISCHE BEDIENING

Een uitvalscherm kun je bedienen door middel van een slinger stang, wandschakelaar, afstandsbediening of je smartphone. Een elektrisch bedienbaar uitvalscherm kan ook ingesteld worden met een tijdschakelaar, zodat op vaste tijden het scherm uitrolt of oprolt. Tevens kan een elektrisch bedienbaar scherm voorzien worden van een zon- en regen/windsensor. Ideaal als het begint te regenen of hard te waaien.

 

Meer weten OVER uitvalsCHERMEN?

Loop gerust eens binnen in onze showroom voor meer informatie.

Waar is de showroom?