betondesign

BetonDesign is de stoere vloer met een strakke betonlook uitstraling. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

vloer en wand

BetonDesign is uitermate geschikt om te laten aanbrengen op je vloer of op je wand. Zelfs geschikt om op je keukenblad te laten smeren. Er wordt een dunne laag BetonDesign op je wand of vloer gesmeerd, die bijna niet te onderscheiden is van echt beton. Als laatste handeling wordt BetonDesign afgelakt met een sterke beschermende lak.

glad of ruw

Deze vloer kan op 2 verschillende manieren worden aangebracht. Voor een robuust en stoere uitstraling  wordt dit materiaal met structuur aangebracht. Voor een strakke uitstraling wordt de vloer vlak aangebracht.

 

Goede basis voor je interieur!

Deze ambachtelijk aan te brengen vloer is zeer duurzaam en slijtvast. Dankzij de laklaag kan de vloer tegen een stootje en BetonDesign is normaal te reinigen met behulp van een stofzuiger of een sopje. Let wel op dat je het juiste schoonmaakmiddel gebruikt als je de vloer wilt gaan dweilen. Bescherm een BetonDesign vloer tegen krassen door gebruik te maken van vilt of vloerbeschermers onder je meubels. Plaats bij elke entreedeur een schoonloop- of droogloopmat, zodat het ergste vuil van buiten niet op je vloer komt.

BetonDesign is geschikt voor op een vloer met vloerverwarming!

Onze specialist in het aanbrengen van BetonDesign is Smits Vloeregalisatie. Zij geven bij je thuis het beste advies voor een perfecte BetonDesign vloer of wand en smeren een perfecte vloer of wand in je woning.

BetonDesign op je vloer of wand

Kom je er niet helemaal uit wat bij jou thuis het beste past? We geven je graag het beste advies voor een perfect ingericht huis.

Afspraak maken