Traprenovatie

Kies voor een moderne uitstraling van je trap met Trenovo traprenovatie.

Verschillende decors

Kant en klare renovatie treden zorgen voor een mooie basis, zodat je trap mooi aansluit bij de rest van je interieur. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren hout of beton. De structuren zijn goed voelbaar op de trede, dit zorgt ook voor een beter loopcomfort op je trap. Met Trenovo traprenovatie kan je hele trap worden opgeknapt. Je kan er voor kiezen om alleen de treden en stootborden te bekleden of zijn de trapwangen ook toe aan een opknapbeurt. Stootbord liever in een andere kleur dan de trede? Ook dat kan.

Stijlvol belicht

Licht is een prachtig designelement dat zich uitstekend in je een dichte trap laat integreren in de trapwangen of aan de onderzijde van de trede. Licht creëert een gevoel van ruimte, geeft sfeer aan je trap en komt de de veiligheid te goede.

Duurzaam

Trenovo traprenovatie werkt met duurzame hoogwaardige grondstoffen. De trapdelen worden gemaakt van PEFC gecertificeerd hout. Dat houdt in dat de bossen waar de bomen gekapt worden op een duurzame manier worden beheerd. De toplaag is gemaakt van ecologisch onschadelijk polypropyleen en is vrij van PVC, chloor en weekmakers.