Traplopers

De klassieke traploper afgewerkt met traproedes zorgt voor een echte blikvanger in huis.

Modern of Traditioneel

De meeste trappen worden gestoffeerd met PVC of tapijt. Een mooi bekleding voor je trap, maar een echte blikvanger wordt je trap met een traploper. Doordat er veel mogelijk is, past een loper zowel bij een klassiek als een modern interieur. We kunnen een traploper inrijgen of verlijmen. Een ingeregen traploper ligt los op de trap en aan de achterzijde bij het stootbord is de loper dubbbel gevouwen zodat de loper mooi je trap volgt. Dankzij traproedes kan de loper niet van je trap afglijden. Steviger ligt je traploper op een trap als het verlijmd is. Dit is bij ons de meest voorkomende manier van bevestiging.

finishing touch

Maak van je traploper iets bijzonders. Kies een tapijt met een patroon of laat in het midden een lichtere kleur plaatsen dan de buitenzijde van je traploper. De zijkant van een traploper kun je mooi laten afwerken met een brede bies of juist een smalle festonsteek. Maak het helemaal compleet door een traproede te kiezen in de kleur en stijl die bij jou past.

geluidsoverlast

Tapijt zorgt altijd voor het minste geluidsoverlast tijdens het lopen op je trap. Zowel bij een traploper als een volledig gestoffeerde trap wordt alleen de optrede bekleed met ondertapijt. Dit zorgt voor een extra demping van het geluid. Bij een traploper ligt deze uiteraard mooi verstopt onder de loper.

Je eigen sfeer creëren?

Kom gerust met schetsen, foto’s of sfeerbeelden naar onze showroom in Nijkerkerveen. Samen vinden we de oplossing die bij jou past.

Afspraak maken