Vloeren

De vloer van je woning bepaald voor een lange tijd de sfeer en uitstraling van je inrichting. Tijdens je zoektocht naar de perfecte vloer blijken de mogelijkheden eindeloos te zijn en dat maakt de keuze er niet gemakkelijker op. Je voorkeur ligt wellicht bij een vloer die sterk en tijdloos is. Sfeer- en stijlvol zijn net zo belangrijk voor je. Maar wordt het een PVC-vloer of toch tapijt of ga je voor de trendy BetonDesign vloer?

Vindt je het moeilijk om de juiste keuze te maken en heb je advies nodig? Kom gerust met al je ideeën, schetsen of foto’s naar onze showroom. Samen creëren we de mooiste vloer voor je woning of bedrijfspand.

Renoveren en egaliseren

Een goede vloer is afhankelijk van zijn ondervloer. Het renoveren en egaliseren van de ondervloer is dan ook zeer belangrijk!

Meer over renoveren en egaliseren

betondesign

BetonDesign is de stoere vloer met een strakke betonlook uitstraling. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Meer over BetonDesign

gietvloeren

Sterk, stoer, onderhoudsvriendelijk, kleur- en slijtvast. Dat is een gietvloer!

Meer over gietvloeren

PVC Vloeren

Een PVC vloer is een vloer die veelzijdig te leggen is met een levensecht dessin heeft. Het is vrijwel niet te onderscheiden van echt hout of steen.

Meer over PVC vloeren

MARMOLEUM

Linoleum vloeren, die beter bekend zijn onder de naam Marmoleum, worden gemaakt van natuurlijke materialen en zijn zeer sterk.

Meer over Marmoleum

Rubber

Sterk, bijzonder en modern! Daar ben je verzekert van met een rubberen vloer.

Meer over rubber

Vinyl

Vinyl is de naadloze vloer die je makkelijk kunt reinigen. En het is ook nog eens te verkrijgen voor een lagere prijs dan PVC of BetonDesign.

Meer over vinyl

Tapijt(tegels)

Tapijt geeft je woning een warme sfeer en een heerlijk comfortabel gevoel aan je voeten. Het is genieten in je eigen huis met tapijt op je vloer.

Meer over tapijt

Vloerkleden

Het is niet meer weg te denken uit je interieur: een mooi karpet op je vloer. Het is niet alleen een eyecatcher, maar ook een geluiddemper en heerlijk warm onder je voeten.

Meer over vloerkleden

Specials

Welke vloer je laat leggen in je woning, wordt bepaald door de functie van de ruimte. We kunnen in elke ruimte een vloer leggen die voldoet aan de eisen.

Meer over specials

Kurkvloeren

Een duurzame vloer die gemaakt is met respect voor de natuur.

Meer over kurkvloeren

Je eigen sfeer creëren

Kom gerust met schetsen, foto’s of sfeerbeelden naar onze showroom in Nijkerkerveen. Samen vinden we de oplossing die perfect bij jou past.

Afspraak maken