Trapbekleding

Bijna elk gebouw heeft een trap. Deze is vaak centraal geplaatst en veelal gemaakt van hout. Door de plaatsing in het pand kan een trap veel opvallen en door de juiste stoffering kan het een ware blikvanger worden!

Of het nu een nieuwe of oude trap is die recht is of een draai heeft. Of heb je 2 trappen in je woning waarvan er 1 een dichte trap is en de ander een open trap, gemaakt van beton of hout? Voor elke trap is er een stoffering mogelijk. De afwerking van je trap bepaald ook de comfort en de mate van geluidsoverlast. Een trap bekleed met tapijt zal minder geluidsoverlast geven dan een houten gelakte trap.

Is het moeilijk om de juiste stoffering voor je trap te bepalen? Kom gerust met al je ideeën of foto’s naar onze showroom. Samen creëren we de mooiste trap voor je woning of bedrijfspand.

 

Tapijt

Een trap kun je op verschillende manieren afwerken. Tapijt op je trap is de meest voor de hand liggende keuze. Het dempt het geluid op de trap en zorgt voor een heerlijk gevoel aan je voeten.

Meer over tapijt

Traplopers

De klassieke traploper afgewerkt met traproedes zorgt voor een echte blikvanger in huis.

Meer over traplopers

PVC

Dankzij PVC kan je trap dezelfde uitstraling en kleur krijgen als de rest van je vloeren.

Meer over PVC

Rubber en marmoleum

Rubber en Marmoleum zijn zeer sterke materialen en makkelijk schoon te maken. Ideaal voor op een trap waar veel op gelopen wordt.

Meer over rubber en marmoleum

TRaprenovatie

Kies voor een moderne uitstraling van je trap met Trenovo traprenovatie.

Meer over traprenovatie

 

 

Je eigen sfeer creëren

Kom gerust met schetsen, foto’s of sfeerbeelden naar onze showroom in Nijkerkerveen. Samen vinden we de oplossing die perfect bij jou past.

Afspraak maken