advies op locatie

Voor het creëren van de juiste sfeer in je woning is het van belang dat alles in de ruimte op elkaar afgestemd wordt.

Persoonlijk

Voor het creëren van je persoonlijke sfeer in je woning, willen we graag weten waar je voorkeur naar uit gaat. Neem gerust afbeeldingen mee of laat je gepinde foto’s op Pinterest zien. Er zijn vast dingen die je wil laten staan in je woning of al hebt aangeschaft. Daarom is het soms handig als we bij je thuis de situatie komen bekijken. Stalen worden dan meegenomen en deze kun je een paar dagen in alle rust thuis bekijken na het advies.

Kosteloos

Ook voor ons is het handig om de ruimtes op locatie te komen bekijken. We kunnen dan gelijk zien wat er gedaan moet worden zodat de vloer of raamdecoratie perfect geplaatst kan worden. Zowel het advies op locatie als het beoordelen van de vloer en het inmeten van alle maten is geheel kosteloos.

Liever naar onze Showroom?

Ben je flink aan het verbouwen of is je woning nog in aanbouw? Dan kunnen we het beste in onze showroom afspreken. Natuurlijk kun je ook in onze showroom de collectie komen bekijken als je wil weten wat we allemaal kunnen leggen en plaatsen. We begrijpen dat je geen definitieve keuze kunt maken in onze showroom en de stalen bij je meubels wilt zien. Bij ons kun je daarom verschillende stalen kosteloos lenen, zodat je alles goed op elkaar kunt afstemmen. Heb je een paar dagen nodig om de juiste keuze te maken? Dan leen je de stalen een paar dagen.

 

 

Advies nodig?

Laat gerust al je ideeën, schetsen wensen aan ons zien en samen creëren we een sfeervol interieur.

Afspraak maken