Knikarmschermen

Genieten van het warme weer op een schaduwrijk terras dankzij de knikarmscherm. Dit zonnescherm is ideaal voor terrassen waar een vrije doorgang gewenst is.

Buitenleven

Knikarmschermen zijn echte sfeermakers. Ze zorgen niet alleen voor een schaduwrijk terras, maar ook de sfeer voor een gezellig buitenleven. De zomerdag kun je genieten van een overkapping en de winterdag zit het scherm netjes opgeborgen aan je buitenmuur.

Vrij uitzicht

Het scherm heeft twee armen die horizontaal uitklappen. Hierdoor heb je vrij uitzicht en een vrije doorgang. Het scherm hangt bijna horizontaal waardoor het zicht van binnen naar buiten grotendeels vrij is, maar wel de lichtinval van buiten tegenhoudt. De armen knikken als het ware naar binnen zodra het scherm compact wordt opgerold.

Automatische bediening

Een knikarmscherm kun je bedienen door middel van een slinger stang, wandschakelaar, afstandsbediening of je smartphone. Een elektrisch bedienbaar knikarmscherm kan ook ingesteld worden met een tijdschakelaar, zodat op vaste tijden het scherm uitrolt of oprolt. Tevens kan een elektrisch bedienbaar scherm voorzien worden van een zon- en regen/windsensor. Ideaal als het begint te regenen of hard te waaien.

Meer weten over knikarmschermen?

Loop gerust eens binnen in onze showroom voor meer informatie.

Waar is de showroom?