verticale Lamellen

Maak je raamdecoratie persoonlijk door te kiezen voor verschillende kleuren lamellen voor je raam. Verschillende kleuren niet geschikt voor jou woning? Kies dan een basistint in het materiaal dat bij jou past.

Rond, recht of schuin

Het mooie van een verticale jaloezie is dat het geschikt zijn voor bijna elke raamvorm. Of je het voor een schuifpui, toograam, hoekraam of erker wilt plaatsen, een verticale jaloezie past perfect. De rails van deze raamdecoratie kan gebogen worden. Je bepaald gemakkelijk zelf de lichtinval en sfeer in je woning.

Verticale lamellen gemaakt van textiel, aluminium of kunststof zijn ter verkrijgen in verschillende lamelbreedtes. Voor een klein raam kies je voor smalle lamellen en voor een groot raam kunnen gemakkelijk grote lamellen hangen.

lamel bepaalt de uitstraling

Verticale lamellen zijn te verkrijgen in stof, aluminium of kunststof. Van stof hebben verticale lamellen een zachte, warme uitstraling. Aluminium of kunststof lamellen hebben een strakke, moderne uitstraling, deze lamellen zijn vormvast, vochtbestendig (dus ook geschikt in vochtige ruimtes), brandvertragend, duurzaam en prima te reinigen.

Inspiratie

Meer inspiratie opdoen? Dat kan in onze showroom in Nijkerkerveen maar ook op beceindebuurt.nl/smitsstoffering. In onze showroom kunnen we je informatie geven over de merken bece, Veroflex en Multisol.

 

Jou eigen verticale lamellen

Ook verticale lamellen voor je ramen? Kom naar onze showroom in Nijkerkerveen en kom alles te weten over verticale lamellen.

Adviesafspraak maken