paneelgordijnen

Op zoek naar een stijlvol en innovatief product dat tevens ideaal is voor grotere ramen en tuindeuren? Dan zijn paneelgordijnen de juiste oplossing. Een modern en elegant alternatief!

banen stof

Paneelgordijnen bestaan uit meerdere banen stof die aan een rail hangen en langs elkaar geschoven worden om ze te openen en te sluiten. De banen stof zijn in verschillende breedtes te verkrijgen. Veel verschillende stoffen kunnen verwerkt worden tot een paneel, zowel transparante stoffen als dichte stoffen. Voor een moderne uitstraling kunnen de profielen en onderlat geleverd worden in aluminium.

combineren maar…

Maak van je raamdecoratie een persoonlijk product, combineer verschillende kleuren panelen met elkaar of voeg een paneel met een patroonstof toe. Heb je naast grote raampartijen ook kleinere ramen in huis dan kun je een paneelgordijn goed combineren met een rolgordijn voor de kleinere ramen. De stof kan zowel gebruikt worden voor een rolgordijn als een paneelgordijn.

meer dan een gordijn

Je kunt paneelgordijnen overal voor gebruiken. Ze kunnen deus voor een raam worden geplaatst als raamdecoratie, maar ook midden in de ruimte als roomdivider. Zo wordt je ruimte op een speelse, creatieve manier verdeelt in meerdere ruimtes. Maar het kan ook goed geplaatst worden voor een kast als kastdeur.

Inspiratie

Meer inspiratie opdoen? Dat kan in onze showroom in Nijkerkereen maar ook op beceindebuurt.nl/smitsstoffering. In onze showroom kunnen we je informatie geven over de merken bece, Veroflex en Multisol.

 

Je eigen sfeer creëren

Kom gerust met je ideeën en wensen naar onze showroom in Nijkerkerveen en samen maken we er iets moois van

Afspraak maken