Gietvloer

Sterk, stoer, onderhoudsvriendelijk, kleur- en slijtvast. Dat is een gietvloer!

Er is veel mogelijk

Een gietvloer kan in elke gewenste kleur gemaakt worden. Neem je gewenste kleur mee naar onze winkel en we gieten je vloer in de gewenste kleur. Ook leuk, een accent aanbrengen in je gietvloer door verschillende kleurvlakken te kiezen. Voor een speels effect kun je flakes laten strooien in je vloer. Een gietvloer kan ook bestaan uit twee gemengde kleuren. Het is dan altijd een verrassing hoe je uiteindelijke vloer eruit komt te zien.

personaliseren

Het leuke van een gietvloer is dat je er een eigen stempel op kunt drukken. Letterlijk kan er een geprint folie worden aangebracht op de gietvloer voordat deze wordt afgelakt met een beschermende lak. Zo kun je een speelse speelvloer aanbrengen in de kinderkamer of het logo van je bedrijf op de werkvloer plaatsen.

 

Hufterproof

We hebben al aangegeven dat een gietvloer sterk en kleurvast is. Dit zijn grote voordelen van deze vloer. Maar meestal wordt gedacht dat het een te gladde vloer is. Dat valt reuze mee. Mocht de vloer toch te glad zijn, omdat je deze vloer bijvoorbeeld in je badkamer wilt hebben, dan kan de vloer worden voorzien van een antisliplaag. Door het instrooien van gekleurd kwartszand wordt het oppervlak van de vloer ruwer en ontstaat er een antisliplaag.

Een leven lang

Dankzij de laklaag kan de vloer tegen een stootje en een gietvloer is normaal te reinigen met behulp van een stofzuiger of een sopje. Let wel op dat je het juiste schoonmaakmiddel gebruikt als je de vloer wilt gaan dweilen. Bescherm een gietvloer vloer tegen krassen door gebruik te maken van vilt of vloerbeschermers onder je meubels. Plaats bij elke entreedeur een schoonloop- of droogloopmat, zodat het ergste vuil van buiten niet op je gietvloer komt.

Een gietvloer kan prima op een vloer met vloerverwarming!

Onze specialist in het aanbrengen van een gietvloer is Smits Vloeregalisatie. Zij geven bij je thuis het beste advies voor een perfecte gietvloer en gieten een perfecte vloer in je woning.

Je eigen sfeer creëren

Kom gerust met schetsen, foto’s of sfeerbeelden naar onze showroom in Nijkerkerveen. Samen vinden we de oplossing die perfect bij jou past.

Afspraak maken