Verandazonwering

De temperatuur en de felle zon regelen in je veranda kan uitstekend met verandazonwering. Deze zonwering is ook te gebruiken als serrezonwering of pergolazonwering.

Verandazonwering

Verandazonwering is zowel een bovenliggende als een onderliggende zonwering die wordt gemonteerd op of onder het dak van de veranda. Het kan in een maximale breed van 650 cm en maximale lengte van 650 cm.

Serrezonwering

Ook de zonwering van je serre kan net als de verandazonwering bovenliggend of onderliggend worden gemonteerd. Het fijne van de bovenliggende zonwering is dat je deze kan uitbreiden met geleiders die na de rand van het serredak hun weg vinden recht naar beneden. Zo is je serre ook beschermt tegen laaghangende zon.

Pergolazonwering

De vrijstaande pergolazonwering zorgt voor een schaduwrijk terras. Deze zonwering heeft een maximale breedte van 6 meter. In gekoppelde uitvoering kan je met deze zonwering liefst 60 m² overspannen. De achterzijde van de wordt bevestigd tegen de muur, de voorkant wordt gedragen door aluminium palen.

AUTOMATISCHE BEDIENING

Veranda, serre of pergola zonwering bedien je elektrisch met een handzender, wandschakelaar of smartphone. De zonwering kan ingeregeld worden met een tijdschakelaar, zodat op vaste tijden het scherm uitrolt of oprolt. Tevens kan een elektrisch bedienbaar scherm voorzien worden van een zon- en regen/windsensor. Ideaal als het begint te regenen of hard te waaien.

Meer weten over verandazonwering?

Loop gerust eens binnen in onze showroom voor meer informatie.

Waar is de showroom?