Vinyl

Vinyl is de naadloze vloer die je makkelijk kunt reinigen. En het is ook nog eens te verkrijgen voor een lagere prijs dan PVC of BetonDesign.

Hout of Steen

Of je nu een vloer in een hout look wil of een mooie strakke beton look vloer, het kan allemaal in vinyl. Je kunt een vinylvloer in rechte houten planken, visgraat, Hongaarse punt of blokken motief krijgen. Maar ook in een tegelvloer, een effen kleur, een beton look of een vrolijke Spaanse tegelvloer. De keuze in vinyl is dus reuze. Alle dessins zijn in de verschillende kleuren te verkrijgen.

Structuren

De structuren op het vinyl geven deze vloer een levensechte uitstraling. Het oppervlak is ruwer, heeft een houtnerf, v-groef of tegelvoeg. Door zijn structuur is vinyl een zichbare, maar vooral voelbare levensechte vloer.

Onderhoud

Vinyl kan meestal naadloos gelegd worden in een ruimte, omdat het net als tapijt een breedte heeft van 400 cm. Sommige vinyl vloeren zijn geschikt om los te leggen, anderen kunnen weer beter verlijmd worden op een geëgaliseerde ondervloer. Verlijmde vloeren zijn makkelijk te onderhouden met een stofzuiger of een sopje. Dweil je een losliggende vinylvloer dan is er kans dat het dweilwater onder je vloer terecht komt.

Rust in een woning

Doordat het een zachter materiaal is dan PVC, Marmoleum, rubber of een gegoten vloer, zorgt vinyl voor enige geluiddemping in de ruimte waar het ligt. Ideaal dus voor een kinderspeelkamer of werkruimte.

Een leven lang

Misschien dat vinyl niet je hele leven blijft liggen in je woning, maar je wilt wel een aantal jaar plezier hebben van je vinyl vloer. Om zo lang mogelijk te genieten van je mooie vinyl vloer is het juiste onderhoud en de juiste bescherming van belang.Gebruik vilt of vloerbeschermers onder je meubels. Plaats bij elke entreedeur een schoonloop- of droogloopmat, zodat het ergste vuil van buiten niet op je vloer komt.

Wij leveren en leggen vinyl van Ambiant en Interfloor.

 

 

Je eigen sfeer creëren

Kom je er niet helemaal uit? Samen geven we je ideeën vorm en creëren we een perfect ingericht huis.

Afspraak maken