Buiten jaloezieën

Op zoek naar moderne zonwering in een design uitvoering die een zeer goede bescherming biedt tegen felle lichtinval en buitenwarmte? Dan is een buiten jaloezie de zonwering die jij zoekt.

Lichtinval regelen

Met een buiten jaloezie kun je, net als bij een horizontale jaloezie, de lichtinval regelen. Door de lamellen te kantelen kun je de lichtinval vergroten of juist verkleinen. Ook kun je door het kantelen van de lamellen de inkijk in je woning of kantoorpand bepalen.

Goede isolatie

De lamellen van de buiten jaloezie zijn gemaakt van aluminium. Een groot voordeel: de zomerdag houden ze de warmte buiten en je bepaald zelf de hoeveelheid warmte die je doorlaat. De winterdag zijn buiten jaloezieën extra isolerend en energiebesparend!

ELEKTRISCH OF HANDBEDIEND

Er zijn verschillende bedieningsmogelijkheden. De eenvoudigste manier van bedienen is handbediend. Liever je buiten jaloezie op afstand bedienen? Kies dan voor elektrische bediening. Stroomvoorziening is het enige wat noodzakelijk is. Het is ook een handige bediening voor moeilijk te bereiken ramen.

Meer weten over buiten jaloezieën?

Loop gerust eens binnen in onze showroom voor meer informatie.

Waar is de showroom?