Onderhoud vloer

Je hebt een prachtige vloer uitgezocht waar je zo lang mogelijk met veel plezier op wil lopen en leven. De levensduur van je vloer is afhankelijk van verschillende factoren.

Schoonloopmat

Het minste vuil en vocht op je vloer verkrijg je door het plaatsen van een schoonloopmat bij deuren. Een schoonloopmat maakt de onderkant van een schoen schoon en droog. Zo ontstaan er geen krassen door naar binnen gebrachte steentjes en ander vuil.

Meubelvilt

Voor bijna alle vloeren geldt dat je vloer beschermt is tegen krassen met behulp van meubelvilt onder, stoelen, kasten en tafels. Meubelvilt is bij ons te verkrijgen in verschillende kleuren en diktes. Heb je stoelen of tafels met wielen, maak dan op een harde vloer gebruik van zachte wielen en maak op tapijt gebruik van harde wielen.

ONderhoudsmiddelen

Elke vloer heeft zijn eigen onderhoud nodig. Alle vloeren kun je uiteraard schoonvegen of stofzuigen. Je vloer intensief reinigen doe je met behulp van het juiste onderhoudsmiddel dat te verkrijgen is in onze showroom. Gebruik je niet het juiste onderhoudsmiddel dan kunnen er vlekken ontstaan op je vloer, een pikkende laag ontstaan of je vloer trekt vuil sneller aan. Er zijn ook onderhoudsmiddelen die je vloer een dun beschermlaagje geven.

Extreem vuil

Last van extreem vuil of hardnekkige vlekken op je vloer. Neem dan contact met ons op. Voor sommige vlekken is een speciaal onderhoudsmiddel nodig. Ook kun je een vloer professioneel laten reinigen.

 

 

Advies nodig?

Kom gerust met al je vragen over onderhoud van uw vloeren naar onze showroom.

Afspraak maken