Gordijnen

Gordijnen zijn een sfeervolle aankleding voor je woning. Ze geven je woning een warme uitstraling. Gordijnen zijn echte sfeermakers!

isolerende werking

Ze zijn niet alleen sfeervol, maar ook nuttig in je woning. Een dunner gordijn filtert op een mooie manier de lichtinval in je woning. Dichtere gordijnen hebben een geluiddempende en isolerende werking. Hoe dikker de stof hoe beter de isolerende werking. Ze houden de warmte in je woning op koude winteravonden en zorgen voor verkoeling in je woning op een warme zomerdag.

De plooi maakt het gordijn

De dikte van een gordijnstof en de manier van confectie bepalen de valling van je gordijn. Met een wave confectie hangt je gordijn in een mooie golvende beweging. Kies je voor een triplooi, dan zorgt deze plooi voor een vollere uitstraling van je gordijn. Geen vol of golvend gordijn? Dan is een enkele plooi geschikt voor jou gordijn.

Brandvertragend

Het kan soms voorkomen dat een gordijnstof aan speciale voorwaarden moet voldoen. Zoals brandvertragend of een goede akoestisch werking. Deze gordijnen hebben de uitstraling van een normaal gordijn, maar hebben dus een extra eigenschap.

Welk gordijn past bij jou?

Er zijn veel verschillende gordijnstoffen te verkrijgen. Het ene gordijn laat meer licht door dan het andere. Wist je dat er ook gordijnen zijn die bijna al het licht buiten sluiten? En dat je van bijna alle stoffen een vouwgordijn kunt maken? In onze showroom in Nijkerkerveen kun je van alles zien over gordijnen en de stoffen voelen. Twijfel je welk gordijn past bij de rest van je interieur? Dan neem je toch een paar stalen mee naar huis voordat je definitief een keuze maakt.

Wij leveren onder andere gordijnen van Mart Visser Design to Decorate, Lifestyle Interior.nl, Toppoint, A House of Happiness en Vadain

 

Je eigen sfeer creëren

Kom gerust met je ideeën en wensen naar onze showroom in Nijkerkerveen en samen maken we er iets moois van.

Adviesafspraak maken