Specials

Welke vloer je laat leggen in je woning, wordt bepaald door de functie van de ruimte. In een woonkamer leg je een andere vloer dan in een sporthal. In een appartementencomplex moeten we rekening houden met je buren. We kunnen in elke ruimte een vloer leggen die voldoet aan de eisen.

Customized

Op zoek naar een vloer die niemand heeft? Laat dan je vloer maken zoals jij hem wilt hebben. Je kunt verschillende kleuren van hetzelfde materiaal combineren en daarmee patronen maken in je vloer. Wil je echt iets bijzonders laat dan je tapijt bedrukken in het patroon dat jij mooi vindt. Let wel op dat dit alleen mogelijk is in grote oppervlaktes.

Flotex

Niet zoveel vierkante meters in huis? Dus een bedrukt tapijt is niet mogelijk? Dan is Flotex een mooi alternatief. De vaste collectie heeft een ruime keuze aan kleuren en partonen. Flotex is een heel eigen materiaal. Het heeft een textiel oppervlak maar niet de uitstraling van tapijt. Een Flotex vloer is schoon te maken met een schrobmachine. Dus oersterk. Het heeft een antibacteriële rug, je bent dankzij deze rug onder andere beschermt tegen voetschimmels. Door de hoge slipvastheid is Flotex ook nog eens een veilige vloer.

 

OOk voor op je muur

Flotex is een veelzijdig materiaal. Net als veel andere vloeren (onder andere Marmoleum en PVC) kan Flotex op je wand geplakt worden. Deze textiele vloer- en muurafwerking zorgt voor een prettige akoestiek in de ruimte.

Een geweven vloer in huis

Een WOVEN vloer heeft de uitstraling van textiel en de voordelen van een PVC vloer. Het is letterlijk geweven PVC. Het banenmateriaal is ook te leggen op een vloer met vloerverwarming. Kan gemakkelijk schoon gemaakt worden met een stofzuiger of dweil en heeft een hoge slijtvastheid. Het is net even iets anders.

FABSCRAp

Geheel nieuw is de levendige veelkleurige Fapscrap vloer van Forbo. Het wordt gemaakt van restmateriaal dat vrijkomt tijdens de productie van de Sphera vloer. Deze vloer is dus de ideale oplossing voor materiaal dat anders wordt gezien als afval, het krijgt een nieuwe bestemming. Er zijn 4 basistinten die de achtergrond vormen van deze kleurrijke vloer, de mix is een willekeurige combinatie van 7 tot 8 kleuren. De kleuren mix varieert per productierun, elke Fabscrap vloer is uniek. Deze vloer biedt eindeloos veel ontwerpmogelijkheden en is goed te combineren met de Sphera.

Ook een bijzondere vloer in huis?

Kom je er niet helemaal uit wat bij jou thuis het beste past? We geven je graag het beste advies voor een perfect ingericht huis.

Afspraak maken