Duo Rolgordijnen

Dankzij de horizontale transparante en niet-transparante banen die langs elkaar heen schuiven, kun je met een duo rolgordijn de lichtinval in je woning variëren.

Banen stof

De stof van een duorolgordijn bestaat dus uit horizontale transparante en niet-transparante banen, die door de twee stoflagen langs elkaar heen schuiven en zo het licht binnen laten in je woning of buiten sluiten. Deze horizontale banen zijn in verschillende breedtes te verkrijgen, van 4,5 cm tot 40 cm. Hoe groter je raampartij, hoe breder de banen kunnen zijn.

Kleur je interieur

Je hebt keuze uit verschillende kleuren doek in verschillende kleurgroepen. Van deze stoffen kun je ook een standaard rolgordijn laten maken. Heel handig als je een combinatie wilt maken van duo rolgordijnen en rolgordijnen in je interieur.

 

geen licht Binnen

Voor je slaapkamerraam of andere ruimte waar je weinig tot geen licht binnen wilt hebben, kun je kiezen voor een verduisterend duo rolgordijn. De horizontale banen bestaand dan uit verduisterende en transparante banen stof. Met een koof en verduisterende onderlat wordt je duo rolgordijn bijna volledig verduisterend afgewerkt.

Inspiratie

Meer inspiratie opdoen? Dat kan in onze showroom in Nijkerkerveen, maar ook op beceindebuurt.nl/smitsstoffering. In onze showroom kunnen we je informatie geven over de merken bece, Veroflex en Multisol.

Je eigen sfeer creëren

Kom gerust met je ideeën en wensen naar onze showroom in Nijkerkerveen en samen vinden we de oplossing die perfect bij jou interieur past.

Afspraak maken