Vloerkleden

Het is niet meer weg te denken uit je interieur: een mooi karpet op je vloer. Het is niet alleen een eyecatcher, maar ook een geluiddemper en heerlijk warm onder je voeten.

EYECatcher

Op zoek naar de eyecatcher voor je interieur? Leg een prachtig wollen karpet op je vloer. Door zijn natuurlijke volle uitstraling creëer je een warme sfeer in huis. Het kan op verschillende manieren geweven of getuft worden. Dit geeft een ruime keuze aan verschillende wollen karpetten.

Natuurlijk Tintje

Ga je liever voor een vloerkleed met een natuurlijke uitstraling? Een vloerkleed gemaakt van sisal heeft dankzij de plantaardige grondstof een natuurlijke kleur en uitstraling. De strakke manier van weven zorgt dat een vloerkleed gemaakt van sisal zeer sterk is.

Voor ieder interieur een vloerkleed

Lange garens of korte garens voor je kleed? Een volle uitstraling of een speelse uitstraling? Heerlijk zacht of juist wat strakker geweven? Er is van alles mogelijk dankzij de synthetische garens. Wil je dat je nieuwe kleed gemaakt van synthetisch garen lang mee gaat? Kies dan voor een SDN garen. Deze zijn door en door geverfd, waardoor ze kleurvast zijn.

Het Eindresultaat

Je karpet moet natuurlijk passend worden afgewerkt. Je kunt onder andere kiezen uit een brede of smalle biesafwerking. Gemaakt van linnen, katoen of leder voor een mooi accent. Deze zijn net als een karpet te verkrijgen in verschillende kleuren. Geen bies? Geen probleem! Er kan ook gekozen worden voor een gefestonneerde afwerking of een onzichtbare afwerking.

Tip! Zorg dat eerst de vloer, meubels en raamdecoratie bepaald zijn, kies daarna pas je karpet uit.

Wij leveren en leggen tapijt van Cunera, Jabo, AmbiantInterfloor en Belakos

Je eigen sfeer creëren

Kom je er niet helemaal uit? Samen geven we jou persoonlijke sfeer vorm voor een perfect ingericht huis.

Afspraak maken