Inbetween

Door de nieuwste weef- en druktechnieken, zorgen deze transparante gordijnen voor een speels lichteffect en een bijzondere sfeer in je interieur.

Buiten wordt binnen

Door het ophangen van deze gordijnen in je woning wordt de buitenwereld een onderdeel van je interieur. Je blijft namelijk visueel contact houden met de buitenwereld en overdag ben je beschermt tegen inkijk.

Transparantie

Inbetweens zijn te verkrijgen in verschillende transparanties. Van heel dunne stoffen die veel licht door laten tot dikkere stoffen die zorgen dat het licht gefilterd naar binnen valt. Je kunt kiezen voor een mooi effen inbetween of een inbetween met een patroon.

Ausbrenner

Wil je iets bijzonders? Dan is een ausbrenner het gordijn dat je zoekt. Dankzij een speciale techniek worden gedeeltes van de gordijnstof transparanter gemaakt. Hierdoor ontstaat er een mooi patroon en valt het licht speels naar binnen. Een ausbrenner kan een effen stof zijn met een patroon of een effen stof met kleur en patroon.

WELKE PLOOI?

De manier van confectie bepaald de valling van je inbetween. Met een wave confectie hangt je inbetween in een mooie golvende beweging. Kies je voor een triplooi, dan zorgt deze plooi voor een vollere uitstraling van je inbetween. Geen vol of golvend gordijn? Dan is een enkele plooi geschikt voor jou inbetween.

Je eigen sfeer creëren

Kom gerust met je ideeën en wensen naar onze showroom in Nijkerkerveen en samen maken we er iets moois van.

Afspraak maken