Inbetween

Door de nieuwste weef- en druktechnieken, zorgen deze transparante gordijnen voor een speels lichteffect en een bijzondere sfeer in je interieur.

Buiten wordt binnen

Door het ophangen van deze gordijnen in je woning wordt de buitenwereld een onderdeel van je interieur. Je blijft namelijk visueel contact houden met de buitenwereld en overdag ben je beschermt tegen inkijk.

Transparantie

Inbetweens zijn te verkrijgen in verschillende transparanties. Van heel dunne stoffen die veel licht door laten tot dikkere stoffen die zorgen dat het licht gefilterd naar binnen valt. Je kunt kiezen voor een mooi effen inbetween of een inbetween met een patroon.

Ausbrenner

Wil je iets bijzonders? Dan is een ausbrenner het gordijn dat je zoekt. Dankzij een speciale techniek worden gedeeltes van de gordijnstof transparanter gemaakt. Hierdoor ontstaat er een mooi patroon en valt het licht speels naar binnen. Een ausbrenner kan een effen stof zijn met een patroon of een effen stof met kleur en patroon.

WELKE PLOOI?

De manier van confectie bepaald de valling van je inbetween. Met een wave confectie hangt je inbetween in een mooie golvende beweging. Kies je voor een triplooi, dan zorgt deze plooi voor een vollere uitstraling van je inbetween. Geen vol of golvend gordijn? Dan is een enkele plooi geschikt voor jou inbetween.

Brandvertragend

Net als gordijnen kan het voorkomen dat inbetweens aan speciale eisen zoals brandvertragend of akoestische werking moeten voldoen. Deze inbetweens hebben dezelfde uitstraling en valling van de stof als een inbetween zonder deze eigenschappen, maar hebben dus een extra eigenschap.

WELKe inbetween kies jij?

Er zijn veel verschillende inbetweens of vitrages te verkrijgen. De ene laat meer licht door dan de andere. Wist je dat je van bijna alle inbetweens of vitrages een vouwgordijn kunt maken? In onze showroom in Nijkerkerveen kun je van alles zien en voelen over inbetweens en vitrages. Twijfel je welk stof past bij de rest van je interieur? Dan neem je toch een paar stalen mee naar huis voordat je definitief een keuze maakt.

Je eigen sfeer creëren

Kom gerust met je ideeën en wensen naar onze showroom in Nijkerkerveen en samen maken we er iets moois van.

Afspraak maken