Gordijnrails

Een mooi gordijn hoort natuurlijk te hangen aan een prachtige gordijnrail, zodat het gordijn helemaal tot zijn recht komt.

plooi bepaald de rail

Kies een gordijnrail die past bij de plooi van je gordijn. Gordijnen met een retourplooi hangen het mooist onder een rail, de rail mag dus gezien worden. Een gordijn met ingeslagen ringen hangt weer aan een andere rail dan een wave gordijn.

Welke kleur?

Er is zoveel mogelijk op het gebied van gordijnrails. Je kunt een trendy zwarte gordijnrail uitzoeken die opvalt in je interieur. Of een gordijnrail die bijna niet in het oog springt, als het ware verdwijnt tegen het plafond. 

Ook voor je Erker

In je erker kunnen we ook een stijlvolle gordijnrail plaatsen. Bijna alle rails kunnen we buigen. De rail plaatsen we dan zo dicht mogelijk tegen je erkerramen, zodat je ruimte in je erker over houdt voor eventueel andere meubels of decoratie.

Schilderijrails

Ideaal voor strakke muren zijn de schilderijrails. Deze plaatsen we strak tegen het plafond en de muur aan. Je foto/schilderij of decoratie hangt via een transparant koord aan je rail en kan op elke plek aan je muur gehangen worden. Dankzij de rail is het makkelijk te verplaatsen. Je mooiste foto of schilderij laat je eruit springen door deze te verlichten met een mooi spotje, passend bij de rail.

INSPIRATIE

Meer inspiratie opdoen? Dat kan in onze showroom in Nijkerkerveen. In onze showroom kunnen we je informatie geven over de rails van Goelst, Vion en Büsche.

Welke rail past het beste bij jou?

Bekijk onze gehele collectie gordijnrails en vraag om advies in onze showroom in Nijkerkerveen.

Adviesafspraak maken