rolgordijnen

Rolgordijnen zijn geschikt voor elk interieur, variërend van modern tot romantisch landelijk. Kies lichtdoorlatende stof voor een sfeervolle lichtinval met voldoende privacy of een verduisterende stof die meteen zonwerend is.

Welke Stof?

De stoffen in onze rolgordijnen collectie bestaan uit transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stoffen. Te verkrijgen in verschillende kleuren met verschillende patronen. Wist je dat je ook heel duurzaam bezig kunt zijn met het kiezen van je raamdecoratie? Zo ook voor rolgordijnen. Er zijn ok stoffen die gemaakt zijn van gerecyclede petflessen. 1 m2 rolgordijnenstof is gemaakt van 6 petflessen!

Standaard of persoonlijk

Er zijn verschillende mogelijkheden in de afwerking voor een persoonlijk tintje. Mooie accenten aan je rolgordijn creëer je al door een ketting, onderlat of steunen in een andere kleur te kiezen. Subtiel accent breng je aan door een subtiel stiksel net boven de onderlant. Past een warmere uitstraling beter bij jou, dan kan een houten onderlat de juiste oplossing zijn. Op een rolgordijn kun je ook je eigen print laten drukken, zo creëer je pas echt je eigen stijl.

 

 

Recht of schuin

Wil je door je hele huis dezelfde raamdecoratie dan is dit geen probleem. Een rolgordijn kan geplaatst worden voor het raam, op een openslaand raam met spandraden, schuin voor je dakraam. Heb je kunststof kozijnen dan kan een rolgordijn zonder te boren op het kozijn geplaatst worden.

gevoel van luxe

Standaard is een rolgordijn op te rollen en te laten zakken met een ketting. Wil je het eenvoudiger bedienen dan kies je voor een veerbediening. Gemak en luxe met elektrische bediening. Door 1 druk op de knop opent of sluit je rolgordijn.

Inspiratie

Meer inspiratie opdoen? Dat kan in onze showroom in Nijkerkereen maar ook op beceindebuurt.nl/smitsstoffering. In onze showroom kunnen we je informatie geven over de merken bece, Veroflex en Multisol.

Je eigen sfeer creëren

Kom gerust met je ideeën en wensen naar onze showroom in Nijkerkerveen en samen maken we er iets moois van.

Afspraak maken