Schoonloopmat

Met een schoonloopmat bescherm je de vloer in je huis tegen inloopvuil en inloopvocht.

Droogloopmat of schoonloopmat

Beide matten zijn zeer geschikt om te leggen bij je voordeur of achterdeur voor inlopend vuil en vocht. De naam zegt het al: een droogloopmat maakt de zool van een schoen droog en ook schoon. Een schoonloopmat schraapt de zool van je schoen schoon en maakt de zool ook droog. Een schoonloopmat heeft een ruwer oppervlak dan een droogloopmat.

Welke mat kies jij?

Ga voor een grote droogloop- of schoonloopmat. De ervaring leert dat bij een grote mat er minder vuil en vocht op je vloer terecht komt dan wanneer een kleine mat bij je deur ligt. Er zijn veel verschillende matten. Je schoonloopmat kun je buiten neerleggen, zodat het ergste vuil buiten blijft. Of juist binnen om daar natte schoenen op te laten staan.

Persoonlijk tintje

Matten om je schoenen aan af te vegen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, structuren en patronen. Net als met tapijt kan ook een schoonloopmat bedrukt worden. Leuk om bijvoorbeeld je eigen bedrijfslogo bij de entree te leggen.

Welke schoonloopmat?

Op zoek naar een schoonloopmat voor al je inloopvuil en inloopvocht. Neem contact met ons en voor dat je het weet ligt er een (nieuwe) schoonloopmat bij je deur.

Afspraak maken