rolluiken

Wil je goede isolatie tijdens zeer warme zomerdagen of koude winternachten? Dan is een rolluik de oplossing die jij zoekt. Geen enkele zonwering isoleert beter dan een rolluik.

Warmte en koud

In de zomer zorgen rolluiken ervoor dat de warmte buiten je woning blijft en de winterdag blijft de warmte juist binnen. Dit komt doordat een rolluik gemaakt is van aluminium en de lamellen van een rolluik opgevuld zijn met schuin. Optimale isolatie voor je ramen en deuren!

INbrekers krijgen geen kans

Een rolluik is zonder de juiste bediening niet gemakkelijk te openen. In een rolluik zijn stevige ophangveren gemaakt die zorgen dat de lamellen in gesloten toestand perfect op zijn plek blijven. Zo kun je veilig en onbezorgd op vakantie gaan.

Wel of niet elektrisch?

Rolluiken zijn met bandbediening te bedienen. Meestal wordt ervoor gekozen om bandbediening van binnenuit te bedienen. Dit is echter niet praktisch als een rolluik voor een deur geplaatst wordt. Kies bij een rolluik voor een deur voor elektrische bediening. Met een handzender kan een rolluik zowel van binnenuit als van buitenaf geopend en gesloten worden. Elektrische bediening is bij een groot rolluik ook praktisch. Immers geldt; hoe groter een rolluik hoe zwaarder deze te bedienen is met bandbediening.

JE EIGEN SFEER CREËREN

Kom gerust met je ideeën en wensen naar onze showroom in Nijkerkerveen en samen maken we er iets moois van!

Afspraak maken!