rolluiken

Wil je goede isolatie tijdens zeer warme zomerdagen of koude winternachten? Dan is een rolluik de oplossing die jij zoekt. Geen enkele zonwering isoleert beter dan een rolluik.

Warmte en koud

In de zomer zorgen rolluiken ervoor dat de warmte buiten je woning blijft en de winterdag blijft de warmte juist binnen. Dit komt doordat een rolluik gemaakt is van aluminium en de lamellen van een rolluik opgevuld zijn met schuin. Optimale isolatie voor je ramen en deuren!

INbrekers krijgen geen kans

Een rolluik is zonder de juiste bediening niet gemakkelijk te openen. In een rolluik zijn stevige ophangveren gemaakt die zorgen dat de lamellen in gesloten toestand perfect op zijn plek blijven. Zo kun je veilig en onbezorgd op vakantie gaan.

Solar

Er zijn verschillende bedieningsmogelijkheden voor je rolluik. De eenvoudigste manier van bedienen is handbediend. Makkelijk te plaatsen maar zwaar te bedienen als je een groot rolluik hebt. Elektrisch bedienbaar is dan een ideale oplossing. Je kan kiezen voor een motor aangesloten op het stroom of een solar motor. Een solar motor heeft geen bedrading maar een zonnepaneel aan de voorzijde van de bovenbak. Zowel solar als bedraad zijn te bedienen met een handzender of app.

JE EIGEN SFEER CREËREN

Kom gerust met je ideeën en wensen naar onze showroom in Nijkerkerveen en samen maken we er iets moois van!

Afspraak maken!