Elektrische raamdecoratie

Nooit meer last van al die koorden of moeilijk te bereiken raamdecoratie? Kies dan voor elektrisch te bedienen raamdecoratie. Je wilt nooit meer iets anders.

Gemak en comfort

Niets is makkelijker dan 1 druk op de knop en al je gordijnen sluiten of openen. Niet alleen je gordijnen maar ook andere raamdecoratie en zonwering worden d.m.v. 1 druk op de knop van de afstandsbediening of wandschakelaar gesloten of geopend.

Aansluitpunt

Bij elektrische raamdecoratie is de stroomvoorziening natuurlijk elektrisch. Dit kan via netstroom, batterijen of een zonnecollector. Heb je niet direct een aansluitpunt op netstroom bij je raam zitten, dan kies je voor een motor op batterijen. De batterijen gaan vrij lang mee en zijn op te laden met een adapter. Moeilijk te bereiken ramen kunnen voorzien worden van een zonnecollector. Zo kan elke raamdecoratie in je woning elektrisch bediend worden.

Handzender of wandschakelaar

Je kan je elektrische raamdecoratie of zonwering op verschillende manieren aansturen. De simpelste manier is een draai wandschakelaar met aansluiting op netstroom. Wil je een strakkere uitvoering dan is een draadloze wandschakelaar een oplossing. De gemakkelijkste manier van bedienen is de afstandsbediening. Deze is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen.

Temperatuur regelen

Met raamdecoratie en zonwering regel je de temperatuur in je woning. Door de zon kan het warm worden in huis. Dan sluit je de raamdecoratie of laat je de zonwering zakken. Overdag als je niet thuis bent wil je natuurlijk dat er niet te warm in huis wordt. Deze warmte kun je regelen met een temperatuursensor. Deze stel je in op een bepaalde temperatuur. Wordt het te warm in je woning dan sluit de raamdecoratie automatisch. Heel handig dus.

Smart Home

Klaar voor meer gemak in huis? Dan is Smart Home de volgende stap. Alles in huis is dankzij de Tahoma of Connexoon te bedienen met je smartphone of tablet. Iedereen die een tablet of smartphone in huis heeft kan de producten bedienen dankzij de app. Naast raamdecoratie en zonwering kun je nog veel meer bedienen met je smartphone. Niet meer zoeken naar de afstandsbediening van je garagedeur. ’s Ochtends om 8 uur je koffie klaar. Verlichting in huis regelen wanneer je met vakantie bent. Alles kan dankzij SmartHome!

 

Gemak en comfort in huis?

Kies dan voor elektrisch te bedienen raamdecoratie. Loop eens binnen in onze showroom in Nijkerkerveen voor meer informatie.

Neem contact met ons op