Screens

De strakke moderne zonwering die weinig ruimte in beslag neemt. Voor 90% sluit een screen de warmte in je woning buiten. Het doek is zo ontwikkeld dat het contact met buiten blijft.

Minimalistisch

Een screen is zonwering die minimaal aanwezig is op de gevel van je woning. Dankzij het ruime aanbod aan kleuren kunnen de profielen in dezelfde kleur geleverd worden als je kozijnen. Als het doek van een screen geopend is valt je screen bijna niet op. De bovenbak van een screen is kleiner dan de bovenbak van een rolluik. Hierdoor kan een screen voor bijna elk raam geplaatst worden.

Zicht naar buiten blijft

Het meest bijzondere van een screen is het doek. Het is zo opgebouwd dat het zicht naar buiten blijft. Dit geldt niet voor andere zonwering, deze zijn vaak geheel gesloten. Overdag is het niet mogelijk om van buiten naar binnen te kijken als het doek van een screen naar beneden is. Wil je dat een screen de volledige lichtinval tegen houdt, dan kun je kiezen voor een 100% verduisterend doek. Door te kiezen voor dit doek heb je geen zicht naar buiten. Ideaal voor je slaapkamer.

 

Windvast

Screens kunnen goed tegen een windstootje. Bij een windje kunnen ze prima gesloten blijven. Wil je ook dat ze bij harde wind kunnen blijven hangen? Kies dan wel de zipscreen. Let er wel op dat je bij hevige storm zorgt dat de screens geopend zijn.

Solar

Er zijn verschillende bedieningsmogelijkheden voor je screen. De eenvoudigste manier van bedienen is handbediend. Makkelijk te plaatsen maar zwaar te bedienen als je een groot screen hebt. Elektrisch bedienbaar is dan een ideale oplossing. Je kan kiezen voor een motor aangesloten op het stroom of een solar motor. Een solar motor heeft geen bedrading maar een zonnepaneel aan de voorzijde van de bovenbak. Zowel solar als bedraad zijn te bedienen met een handzender of app.

Je eigen sfeer creëren

Kom gerust met je ideeën en wensen naar onze showroom in Nijkerkerveen en samen maken we er iets moois van!

Afspraak maken