Horren

Plaats op maat gemaakte weerbestendige horren voor je ramen en deuren en je woning is vrij van muggen, torren en spinnen.

Ramen

Niets is heerlijker dan de frisse buitenlucht in je huis. Dus zet je de ramen en deuren maar open. Helaas zijn de insecten in no time in je huis. Gelukkig is er voor elk raam of deur een hor te verkrijgen. Voor het ene raam kun je kiezen uit verschillende horren, voor het andere raam kun je maar 1 soort hor plaatsen. Zo plaatsen we in een draai/kiepraam een inklemhor. Een luxere uitvoering is de plisséhor met een mooi geplisseerd gaas. Geen draai/kiepraam? Dan hebben we ook voor jou raam een passende oplossing.

Deuren

Ook voor de deuren van je woning heb je keuze uit verschillende horren. Welke hor het meest geschikt is voor jou deur hangt van verschillende dingen af. Heel handig voor openslaande deuren is de plissé-hordeur. Deze kan maar liefst tot een breedte van 360 cm! Een schuifhordeur sluit letterlijk mooi aan op je schuifpui.

Dakraam

Insectenwering kan prima geplaatst worden voor je dakraam. Dankzij de rolhor, geplaatst tegen het dakbeschot, kan het dakraam normaal bedient worden. De winterdag kan deze rolhor prima blijven zitten. Je rolt hem immers de winterdag omhoog.

Hooikoorts

Genieten van frisse lucht in huis zonder last te hebben van rondzwevende pollen? Laat dan pollenwerend gaas plaatsen in je horren. Zowel insecten als pollen worden tegen gehouden dankzij dit gaas. Het zicht naar buiten wordt niet belemmerd.

Petscreen

De naam zegt het al: een gaas speciaal ontwikkeld voor woningen waar huisdieren rondlopen. Het gaas is 7x sterker dan normaal gaas. Het zal dus minder snel beschadigen wanneer je huisdier er tegen aan loopt.

Wij leveren en plaatsen de verschillende insectenwering van het merk Unilux.

Insecten weren?

Wel insecten in je tuin, maar liever niet in huis? Samen vinden we de juiste oplossing voor je raam of deur.

Afspraak maken