Horren

Plaats op maat gemaakte weerbestendige horren voor je ramen en deuren en je woning is vrij van muggen, torren en spinnen.

Ramen

Voor je raam kun je verschillende horren plaatsen. Zo kun je voor een draai/kiepraam een vaste of te openen inklemkor plaatsen. Een luxere uitvoering is er de plisséhor met een mooi geplisseerd gaas. Voor een ander raam kan een rolhor juist weer ideaal zijn.

Deuren

Ook voor de deuren van je woning heb je keuze uit verschillende horren. Welke hor het meest geschikt is voor jou deur hangt van verschillende dingen af. Een plissé-hordeur kan maar liefst tot een breedte van 360 cm, heel handig voor je openslaande deuren. Een shuifhordeur sluit letterlijk mooi aan op je schuifpui.

Dakraam

Insectenwering kan prima geplaatst worden voor je dakraam. Dankzij de rolhor, geplaatst aan de binnenzijde van het dakraam, kan het dakraam normaal bedient worden. De winterdag kan deze rolhor prima blijven zitten. Je rolt hem immers de winterdag omhoog.

Hooikoorts

Genieten van frisse lucht in huis zonder last te hebben van rondzwevende pollen kan dankzij het pollenwerende gaas. Zowel insecten als pollen worden tegen gehouden dankzij dit gaas. Het zicht naar buiten wordt niet belemmerd.

Petscreen

De naam zegt het al. Een gaas speciaal ontwikkeld voor woningen waar huisdieren rondlopen. Het gaas ia 7x sterker dan normaal gaas. Het zal dus minder snel beschadigen als uw huisdier er tegen aan loopt. Het is alleen toepasbaar in een LUXE hordeur of LUXE schuifhordeur.

We leveren en plaatsen de verschillende insectenwering van het merk Unilux.

 

Insecten weren?

Wel insecten in je tuin, maar liever niet in huis? Samen vinden we de juiste oplossing voor je raam of deur.

Afspaaak maken