horizontale jaloezie

Of je nu een groot of klein, recht of schuin raam hebt, voor elk raam kan een horizontale jaloezie. Maak het persoonlijk door de jaloezie te laten afwerken met een bijpassend of contrasterend ladderband.

Subtiel of robuust

Horizontale jaloezieën zijn te verkrijgen in hout, aluminium, kunststof of textiel. De lamellen kunnen geleverd worden in verschillende breedtes, 16, 25, 35, 50, 65 of 70 mm. In eindeloos veel kleuren en structuren. Kies voor kleurend of contrasterende kleur ladderband van 25 mm of 38 mm voor een persoonlijk tintje.

tijdloos

Aluminium en kunststof jaloezieën zijn vochtbestendig en dus ideaal voor je badkamer- of keukenraam. Ook lekker makkelijk schoon te maken met een vochtige doek. De tijdloze aluminium jaloezie is geschikte voor grote raampartijen. Alle jaloezieën worden op maakt gemaakt en kunnen met spandraden worden vastgezet op een kantel kiep raam of deur.

duurzaamheid

Wil je het liefst een exclusieve trendy natuurlijke uitstraling? Ga dan voor een houten jaloezie. Voor de houten jaloezie collectie worden verschillende soorten hout gebruikt. Zo kun je ook voor duurzaamheid gaan en een jaloezie gemaakt van bamboe kiezen.

Elektronisch te bedienen

De meeste jaloezieën worden bediend met koorden. Met het ene koord kantel je de lamellen zodat je de juiste lichtinval krijgt en met het andere koord trek je de jaloezie omhoog. De koorden kunnen op verschillende manieren aan de jaloezie geplaatst worden. Te veel gedoe die koorden, kies dan voor het gemak van elektrische bediening, helemaal makkelijk door de afstandsbediening te gebruiken.

net even iets anders

Dat is een vlinderjaloezie. Een jaloezie en plissé in één. De dubbel gevouwen lamellen van deze jaloezie hebben een breedte van 55 mm en zien er op deze manier uit als een gewone jaloezie. De vouw is aan je interieurzijde. Doordat de lamellen zich uitvouwen ontstaat er een plissé. Een vlinderjaloezie is te verkrijgen in verschillende kleuren textiel of leerlook.

Inspiratie

Meer inspiratie opdoen? Dat kan in onze showroom in Nijkerkerveen, maar ook op beceindebuurt.nl/smitsstoffering. In onze showroom kunnen we je informatie geven over de merken bece, Veroflex en Multisol.

Je eigen sfeer creëren?

Stel je eigen jaloezie eenvoudig samen met of zonder ladderband in onze showroom in Nijkerkerveen.

Afspraak maken