Zonwering

Genieten van de zon wil iedereen, maar te veel zon is ook niet goed. Om de zon tegen te houden wil je een oplossing die aan jou wensen voldoet en passend is voor de buitenkant van je woning.

Praktisch en mooi maar wat kies je? Wordt het een zonwering waar je ook onder kunt zitten? Of ga je toch liever voor volledig buitensluiten van licht en warmte. Ga je helemaal voor gemak, dan kies je voor inregelen en bedienen op afstand.

Vindt je het lastig om de juiste zonwering voor je woning te kiezen? Kom gerust met al je ideeën naar onze showroom. Samen zorgen we voor de mooiste zonwering voor je woning of bedrijfspand.

Screens

De strakke moderne zonwering die weinig ruimte in beslag neemt. Voor 90% sluit een screen de warmte in je woning buiten. Het doek is zo ontwikkeld dat het contact met buiten blijft.

Meer over screens

Rolluiken

Wil je goede isolatie tijdens zeer warme zomerdagen of koude winternachten? Dan is een rolluik de oplossing die jij zoekt. Geen enkele zonwering isoleert beter dan een rolluik.

Meer over rolluiken

 

Knikarmschermen

Genieten van het warme weer op een schaduwrijk terras dankzij de knikarmscherm. Dit zonnescherm is ideaal voor terrassen waar een vrije doorgang gewenst is.

Meer over knikarmschermen

 

Uitvalschermen

Met deze eenvoudig te monteren zonwering sluit je direct zonlicht op een zeer effectieve manier buiten. Naast deze praktische eigenschap is het scherm zeer geschikt voor het plaatsen op een balkon.

Meer over uitvalschermen

Buiten jaloezieën

Op zoek naar moderne zonwering in een design uitvoering die een zeer goede bescherming biedt tegen felle lichtinval en buitenwarmte? Dan zijn buiten jaloezieën de zonwering die jij zoekt.

Meer over buitenjaloezieën

Verandazonwering

De temperatuur en de felle zon regelen in je veranda kan uitstekend met verandazonwering. Deze zonwering is ook te gebruiken als serrezonwering of pergolazonwering.

Meer over verandazonwering

JE EIGEN SFEER CREËREN

Kom gerust met schetsen, foto’s of sfeerbeelden naar onze showroom in Nijkerkerveen. Samen vinden we de oplossing die perfect bij jou past.

Afspraak maken!