Inspiratie en oplossingen in woning- en projectstoffering

Search
Sluiten

Nieuws

Nieuwe collectie houten jaloezieën

17 juli 2020

De nieuwe collectie houten jaloezieën van bece is binnen. De nieuwe collectie bestaat uit 6 verschillende houtwaaiers in maar liefst 60 kleuren en te verkrijgen in een lamelbreedte van 25, 50 of 65 mm.

De houten jaloezieën collectie is verdeeld in een Bamboo, Basic, Vintage, Structure, Luxury en Matte collectie bestaande uit trendy kleuren. Stijlvol af te werken met een ladderband, keuze uit 26 kleuren in een breedte van 10, 25 of 38mm.

 

20% korting op verduisterende gordijnen.

11 juni 2020

Wil je in de zomermaanden de felle zon buiten houden? Hang verduisterende gordijnen voor je ramen en de warmte van de zon blijft buiten. In de maand juni en juli ontvang je ook nog eens 20% korting op alle verduisterende gordijnen van A House of Happiness! De korting is geldig zowel voor de stof als voor de confectie.

Lees verder

Mart Visser Designs to Decorate

26 februari 2020

De unieke en veelzijdige collectie staat voor klasse, souplesse en hoogwaardige materialen. De exclusieve interieurstoffen zijn duurzaam geproduceerd, met respect voor het milieu. Prachtige uni’s, rijke jacquards, verfijnde inbetween doeken met grafische vormen en ook verduisterende gordijnstoffen ontbreken niet. Voor de designs heeft Mart Visser zich laten inspireren door de stoffen van zijn Haute Couture collecties en schetsen voor zijn abstracte schilderijen, sculpturen en installaties. Lees verder

Gratis sierkussen

11 november 2019

Bij aankoop van minimaal 2 raamdecoratie producten van Toppoint ontvang je een gratis sierkussen!!

Lees verder

Vloertrend!

8 augustus 2019

Ook op zoek naar de vloer die jou huis het WOW-factor geeft? Dit zijn de nieuwste trends!

Lees verder