Inspiratie en oplossingen in woning- en projectstoffering

Search
Sluiten

Nieuws

20% korting op Venvendi tapijten van Ambiant

2 oktober 2018

Op zoek naar een kwaliteitstapijt voor een leuke prijs. Kom dan snel naar onze showroom en bekijk de collectie Vevendi van Ambiant. Twijfel je over de kleur? Neem dan gerust de stalen mee naar huis zodat je de perfecte kleur voor je interieur kunt uitzoeken. 

Lees verder

7 september 2018

Stuur je sollicitatiebrief en CV naar info@smits-stoffering.nl of per post naar Smits Stoffering, Talmastraat 10A, 3864 DE, Nijkerkerveen. Heb je vragen? Bel: 033 257 25 25

 

Magazijnverkoop raamdecoratie!

3 september 2018

Ben je op zoek naar een goedkoop rolgordijn of jaloezie, maar wel gemaakt met onze standaard kwaliteit? Dan hebben we er wellicht 1 voor jou. We hebben een aantal rolgordijnen, jaloezieën en plissé in standaard maten liggen die voor een zacht prijsje weg mogen. De rolgordijnen kunnen we voor je inkorten, helaas kunnen we dit niet bij jaloezieën en plissé. Maar wie weet past deze uitstekend voor jou raam.

Lees verder

Resistanz tapijt Century in de aanbieding

3 september 2018

We zien steeds meer tapijten die gemaakt zijn van SDN garen. Een zeer sterk en kleurvast garen. Tot en met december is het Resistanz tapijt Century van Belakos in de aanbieding. Voor een leuke prijs kun je dit tapijt laten leggen op je trap of in je kamer.

Lees verder