Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn de subtiele blikvanger in je interieur! Helemaal te maken in eigen stijl en passend bij de rest van je interieur.

net even iets anders

Op zoek naar een mooi alternatief voor geplooide gordijnen of rolgordijnen, kies dan voor een vouwgordijn. Net als geplooide gordijnen, kunnen vouwgordijnen gemaakt worden van alle gordijn of inbetween stoffen. Een vouwgordijn kun je geheel optrekken of een deel van je raam laten bedekken.

Strak of losjes

De baleinen in een vouwgordijn zorgen voor een strakke uitstraling. De naam zegt het al: het doek wordt netjes opgevouwen zodra je het vouwgordijn optrekt. Het doek kan ook losjes hangen door de baleinen weg te laten, het vouwgordijn vouwt zich dan minder strak op tijdens het optrekken van het doek.

stof met een patroon

Het is geen probleem om een stof te kiezen met een patroon. De baleinen kunnen worden ingestikt of opgestikt. Baleinen die zijn opgestikt op de raamzijde van het doek zorgen ervoor dat het patroon niet wordt onderbroken. Bij ingestikte baleinen loopt het patroon niet geheel door.

Echt iets bijzonders? Laat dan als extra accent een bies of vollant maken aan je vouwgordijn.

Je eigen sfeer creëren

Kom gerust met je ideeën en wensen naar onze showroom in Nijkerkerveen en samen maken we er iets moois van

Adviesafspraak maken