plissé & duette

Voor de meest lastige raampartijen is een plissé of duette de ideale oplossing! Zowel een plissé als duette wordt gemaakt van stof en neemt weinig ruimte in beslag.

bijzondere raamvormen

Deze twee producten zijn zeer geschikt voor bijzondere raamvormen. Denk hierbij aan zeer grote raampartijen, dakramen, kantel/kiepramen, ronde ramen, driehoeksramen en ramen van serres en erkers. Kies ook de juiste stof voor het juiste effect. Wil je meer licht binnen dan kun je een transparantere stof uitzoeken. Het licht juist tegen houden? Dat kan, kies een verduisterend doek met verduisterende afwerkprofielen en al het licht is buitengesloten.

overeenkomsten

Zowel een duette als een plissé heeft een ruime keuze aan bedieningsmogelijkheden. Je kunt kiezen uit een bedieningskoord, comfortkoord of juist koordloos dankzij de handgreep. Helemaal gemakkelijk te bedienen dankzij de elektrische bediening. Elke bedieningsvorm kun je krijgen in een standaard uitvoering of een vrij pakket uitvoering. Het doek is dan zowel van boven naar beneden te bedienen als van beneden naar boven. Zo kun je zelf je eigen lichtinval bepalen.

Verschillen

Het verschil tussen een plissé en duette is de stoflaag. Een plissé is opgebouwd uit 1 stoflaag en een duette uit 2 stoflagen. Dit bekend dat bij een plissé de koorden en koordgaatjes zichtbaar zijn en bij een duette zijn deze niet zichtbaar.

energie besparen

Wil je besparen op je energiekosten dan is een duette het ideale Met een duette een isolerend product, bijkomend voordeel: minder energieverbruik!

Inspiratie

Meer inspiratie opdoen? Dat kan in onze showroom in Nijkerkereen maar ook op beceindebuurt.nl/smitsstoffering. In onze showroom kunnen we je informatie geven over de merken bece, Veroflex en Multisol.

 

Je eigen sfeer creëren

Ook een duette of plissé voor je raam? Loop gerust eens binnen in onze showroom voor het juiste advies.

Afspraak maken