Raamdecoratie

Voor je nieuwe huis of de nieuwe inrichting van je bestaande woning ben je misschien op zoek naar een goede manier om lichtinval in je woning te reguleren. Je zult gemerkt hebben dat dit met vitrages en gordijnen prima te doen is, maar dat het dan vaak een alles of niets-verhaal is. Of je sluit licht buiten, of je laat het toe. Als je juist wilt spelen met lichtinval en de lichtintensiteit echt zelf wilt kunnen reguleren, dan zijn er andere oplossingen beschikbaar. Oplossingen die ook decoratief zijn en dus een belangrijke bijdrage leveren aan de sfeer en ambiance van je woning.

Gordijnen

Gordijnen zijn de sfeermakers voor je woning. Ze geven je woning een warme uitstraling. Er is keuze uit lichtdoorlatende of verduisterende gordijnen.

Meer over gordijnen

Inbetweens

Door de nieuwste weef- en druktechnieken, zorgen deze transparante gordijnen voor een speels lichteffect en een bijzondere sfeer in je interieur.

Meer over inbetweens

Gordijnrails

Een mooi gordijn hoort natuurlijk te hangen aan een prachtige rails, zodat het gordijn helemaal tot zijn recht komt.

Meer over gordijnrails

 

Vouwgordijnen

De mooie subtiele blikvanger in je huis! Helemaal te maken in eigen stijl en passend bij de rest van je interieur.

Meer over vouwgordijnen

Paneelgordijnen

Op zoek naar een stijlvol en innovatief product dat tevens ideaal is voor grotere ramen en tuindeuren? Dan zijn paneelgordijnen de juiste oplossing. Een modern en elegant alternatief!

Meer over paneelgordijnen

rolgordijnen

Rolgordijnen zijn geschikt voor elk interieur, variërend van modern tot romantisch landelijk. Kies lichtdoorlatende stof voor een sfeervolle lichtinval met voldoende privacy of een verduisterende stof die meteen zonwerend is.

Meer over rolgordijnen

DUo Rolgordijnen

Dankzij de horizontale transparante en niet-transparante banen die langs elkaar heen schuiven, kun je met een duo rolgordijn de lichtinval in je woning variëren.

Meer over duo rolgordijnen

plissé en duette

Voor de meest lastige raampartijen is een plissé of duette de ideale oplossing! Zowel een plissé als duette wordt gemaakt van stof en neemt weinig ruimte in beslag.

Meer over plissé en duette

 

 

Horizontale jaloezieën

Of je nu een groot of klein, recht of schuin raam hebt, voor elk raam kan een horizontale jaloezie. Maak het persoonlijk door de jaloezie te laten afwerken met een bijpassend of contrasterend ladderband.

Meer over horizontale jaloezieën

Verticale lamellen

Maak je raamdecoratie persoonlijk door te kiezen voor verschillende kleuren lamellen voor je raam. Verschillende kleuren niet geshcikt voor jou woning? Kies dan een basistint in het materiaal dat bij jou past.

Meer over verticale lamellen

Elektrisch

Nooit meer last van al die koorden of moeilijk te bereiken raamdecoratie? Kies dan voor elektrisch te bedienen raamdecoratie. Je wilt nooit meer iets anders.

Meer over elektrisch

Je eigen sfeer creëren

Kom gerust met schetsen, foto’s of sfeerbeelden naar onze showroom in Nijkerkerveen. Samen vinden we de oplossing die perfect bij jou past.

Adviesafspraak maken