Marmoleum

Linoleum, beter bekend onder de naam Marmoleum, wordt gemaakt van natuurlijke materialen, het is PVC vrij en is zeer sterk.

topshield2

Je wilt een sterke vloer in huis die gemaakt is van natuurlijk materialen, waarom geen Marmoleum vloer in je huis? Dankzij de Topshield2 toplaag is Marmoleum een zeer sterke vloer die er voor zorgt dat de vloer zijn hele leven in optimale staat blijft. Het is dus een oersterke vloer, dankzij deze dubbele UV-geharde toplaag.

effen of Patroon

Marmoleum is naast vele kleuren ook te verkrijgen met een reliëf geïnspireerd op de natuurlijke textuur van steen. Valt er licht op de marmoleum vloer met reliëf dan ziet de vloer er anders uit. Geen reliëf maar wel net even iets anders? Dat kan, bijna alle marmoleum vloeren bestaan uit meerdere kleuren die verschillende patronen vormen. Marmoleum is ook in een effen kleur te verkrijgen, een mooi alternatief voor een gietvloer.

ONDERHOUD

Wil je een vloer die zeer onderhoudsvriendelijk is, dan is Marmoleum jou ideale vloer. Marmoleum is door en door geverfd, waardoor lichte gebruikskrasjes niet opvallen. De vloer is te reinigen met een swiffer, stofzuiger of een sopje. Let wel op dat je de juiste schoonmaakmiddelen gebruikt voor je Marmoleum vloer. De juiste bescherming is ook van belang. Gebruik vilt of vloerbeschermers onder je meubels. Plaats bij elke entreedeur een schoonloop- of droogloopmat, zodat het ergste vuil van buiten niet op het Marmoleum komt.

Marmoleum is zeer geschikt om te leggen op een vloer met vloerverwarming!

Je eigen sfeer creëren

Kom je er niet helemaal uit? We geven je graag het beste advies voor een perfect ingericht huis.

Afspraak maken