Rubber

Sterk, bijzonder en modern! Daar ben je verzekert van met een rubberen vloer.

Heavy Traffic

Altijd al een vloer willen hebben die bijna niet slijt en zijn oorspronkelijke kleur behoudt? Dan kun je kiezen voor een vloer van rubber. Rubber is een zeer sterke en slijtvaste vloer, dat gelegd kan worden in banen of tegels. Het behoudt zijn oorspronkelijk kleur, rubber is namelijk door en door geverfd. Goed te reinigen, waardoor het een zeer hygiënische vloer is.

Kleur!

Rubber is te verkrijgen in veel verschillende kleuren en uitstralingen. Een vrolijke effen kleur of juist gemengd met een afstekende kleur voor een speels effect. Of wil je een moderne effen grijze vloer. Het kan allemaal in rubber!

Trap

Voor je trap kun je prima rubber gebruiken. Ideaal zelfs, want het wordt gemaakt als een trapprofiel die op een trede en stootbord wordt geplakt. Deze manier misschien iets te industrieel voor je? Kies er dan voor om je trap te laten stofferen met rubber, zoals een trap met PVC wordt gestoffeerd. Doordat rubber zo sterk is kun je een leven lang met dezelfde trap doen.

Een leven lang

Rubber kan heel veel jaren er perfect uit blijven zien. Om zo lang mogelijk te genieten van je mooie rubberen vloer is het juiste onderhoud en de juiste bescherming van belang. Gebruik vilt of vloerbeschermers onder je meubels. Plaats bij elke entreedeur een schoonloop- of droogloopmat, zodat het ergste vuil van buiten niet op je rubberen vloer komt.

Vloerverwarming in je woning of pand is geen probleem, rubber kan gelegd worden op een vloer met vloerverwarming!

Je eigen sfeer creëren

Kom gerust met je ideeën en wensen naar onze showroom in Nijkerkerveen en samen maken we er iets mooi van!

Afspraak maken