Stoffering en kleuradvies woning in Nijkerk

In de nieuwe wijk Doornsteeg in Nijkerk kocht onze klant een nieuwbouw woning. Ze vroegen ons om kleuradvies te geven over de inrichting, de vloeren te leggen en de raamdecoratie te plaatsen.

 

Je komt in deze woning binnen in een prachtige hal waar de trap, bekleed met Marmoleum en afgewerkt met een metalen trapkant, de blikvanger is. Vanuit de hal heb je zicht op de ruime keuken die overgaat in de woonkamer. Het uitgangspunt van deze inrichting waren de inbetweens. De warme tinten komen terug in de koperkleurige muur, het aanrechtblad en de glitters op het antraciet kleurige behang. De lichte kleur PVC vloer geeft de woning een ruimtelijk gevoel ondanks de donkere kleur op de muur.

 

In de slaapkamers was zacht tapijt en het gemak van PVC op de vloer van de overloop een wens. Het tapijt op de heerlijk ruime zolder zorgt voor comfort en een prettige akoestiek. Door het hele huis hebben we dezelfde duettes opgehangen en horren geplaatst in de kantel/kiep ramen en voor de openslaande deuren.

 

Om de zon op warme zomerdagen buiten te sluiten, hangen aan de buitenzijde screens. Deze zijn elektrisch te bedienen met behulp van een afstandsbediening of de smartphone. De screens sluiten automatisch als de zon schijnt dankzij de zonsensor.