Resistanz tapijt Century in de aanbieding

3 september 2018

We zien steeds meer tapijten die gemaakt zijn van SDN garen. Een zeer sterk en kleurvast garen. Tot en met december is het Resistanz tapijt Century van Belakos in de aanbieding. Voor een leuke prijs kun je dit tapijt laten leggen op je trap of in je kamer.

SDN garens zijn garens die door en door geverfd zijn. Hierdoor zijn deze garens kleurvast, 100% uv-bestendig en zeer onderhoudsvriendelijk. Het is gemaakt van 100% polyamide. Tapijt gemaakt van dit garen is ideaal om te leggen in een ruimte in je woning waar veel zonlicht op de vloer valt. Voor op je trap is het ook een sterk tapijt. Het tapijt Century van Belakos heeft een klasse 32, dat betekend dat het erg sterk is. Dit tapijt kan erg veel wrijving weerstaan en kan dus ook gelegd worden in een kantoor aan huis waar eventueel een bureaustoel overheen rolt. Een beschermmat onder je bureaustoel (het ligt dan op het tapijt) is altijd handig, maar het hoeft niet bij dit tapijt.

Heb je vloerverwarming in huis dan kan ook dit tapijt geplakt worden op je vloer. De warmte geleid net zo goed door tapijt als door een tegelvloer. Wel geldt hoe dikker het tapijt hoe minder snel de warmte de kamer verwarmt.

Het tapijt Century van Belakos is tot en met eind december 2018 in de aanbieding van € 159,- voor € 149,-.