Complete woningstoffering

Niets is handiger dan je woning in 1 keer gestoffeerd te hebben. We kunnen in een week tijd zowel de vloeren gelegd hebben als de raamdecoratie geplaatst hebben in je woning. Zo hebben we voor deze klant in een week tijd PVC gelegd, de raamdecoratie opgehangen en de trappen bekleed.

Visgraat

De visgraat vloer is weer helemaal terug van weggeweest. Maar dan in een nieuw jasje. In deze woning ligt een combinatie van 2 kleuren. Hierdoor gaat de vloer nog meer lijken op een echte houten vloer. Dezelfde kleur vloer ligt in een grotere plank, recht gelegd in dezelfde kleur als de visgraat. Op de trap ligt dezelfde vloer als op de verdiepingen. Zo is alles mooi 1 geheel.

Complete Plaatje

Voordat de bewoners deze woning betrokken hadden wij de raamdecoratie geplaatst. In de keuken inbetweens (geconfectioneerd met een retourplooi) geplaatst. De lichtinval in de keuken valt sfeervol gefilterd naar binnen. De rolgordijnen voor de slaapkamerramen houden de ergste ochtend zon tegen dankzij het verduisterend doek. Spandraden zorgen ervoor dat de rolgordijnen perfect blijven zitten op openslaande ramen. Niets is prettiger dan je woning betrekken wanneer alles geschilderd, gelegd en geplaatst is!