Alfa Accountants IJsselstein

Alfa Accountants te IJsselstein heeft een grondige verbouwing ondergaan. De vorige inrichting was enigszins gedateerd en kon een frisse opknapbeurt gebruiken. Smits Stoffering heeft hiervoor de vloeren, raamdecoratie en zonwering mogen leveren.

Vriendelijk, warm en onderhoudsvrij

Voor de gangen en de kantine is gekozen voor een PVC vloer. Niet alleen zeer onderhoudsvrij, maar deze vloer geeft de diverse ruimtes een warme en vriendelijke uitstraling.

De kantoren zijn voorzien van tapijttegels. Deze tapijttegels hebben een motief in de kleuren beige en lichtbeige. Rustig, maar sfeervol.

Lekker binnenkomen

Vaak een ‘ondergeschoven kindje’ maar de eerste indruk begint bij de voordeur. Smits Stoffering heeft bij de entree een schoonloopmat gelegd die aansluit bij de stijl in de rest van het pand, om het eerste vuil te weren.

De juiste lichtval voor de taak van de ruimte

Voor de raambekleding is voor de kantoren gekozen voor inbetweens en verticale jaloezieën. Hierdoor is het prettig werken, of de zon nu wel of niet schijnt. De kantine is voorzien van horizontale jaloezieën met ladderband en geeft hierdoor een meer huiselijke sfeer.