Gietvloeren

 

Bij fabrieken, kantoren, winkels en in de gezondheidszorg heeft men reeds jarenlang goede ervaringen met gietvloeren. Ook de consument ziet steeds vaker de voordelen van een gietvloer.

 

Gietvloer verkrijgbaar via Smits Stoffering

 

Een gietvloer is onderhoudsvriendelijk, brandwerend, kleur- en slijtvast. Daarnaast is een gietvloer verkrijgbaar in diverse mooie varianten en kleuren. Een gietvloer is dus uitermate geschikt voor ieder project. U kunt bij Smits Stoffering rekenen op een deskundig advies.

 

Kleuren

Een gietvloer kunnen wij in nagenoeg alle RAL kleuren leveren. Wilt u de gietvloer laten voorzien van een antisliplaag? Dat kan door het instrooien van de vloer met gekleurd kwartszand. Voor een spannend effect kunt u er ook voor kiezen de vloer in te strooien met decoratieve vlokken. Of wat denkt u van mooie kleurschakeringen of kleurmixen. Bijna alles is mogelijk!

 

Gietvloer woonkamer Gietvloer effect / gietvloer flame Gietvloer industrie

  

Ontwerp

Om de gietvloer te personaliseren kunnen er motieven en kleurvlakken in de gietvloer worden aangebracht, maar u kunt ook kiezen voor een prachtig kunstwerk of een vooraf geprinte folie die op de vloer wordt geplakt. De gietvloer wordt later voorzien van een transparante laag.

 

Gietvloer sjabloon Gietvloer sjabloon detail

Pand verkleind

banner-3

banner-5

CBW erkend logo

facebook sbb-beeldmerkYouTube

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.