PVC vloer en raamdecoratie te Amersfoort

 

PVC visgraat kan in verschillende afmetingen gelegd worden. Maar er kan nog meer mee worden gevarieerd. Zo hebben we voor onze klant in Amersfoort 2 verschillende kleuren visgraat door elkaar gelegd op de begane grond. De Black Jack Oak 22220 en 22229, 78,4 x 19,6cm, van de serie Transform van Moduleo. Om het geheel af te maken zijn zowel de trap als de verdiepingen gestoffeerd met de Black Jack Oak 22220, 132 x 19,6cm. 

 

Visgraat in 2 kleuren  Trap onbehandeld

 

PVC Transform  Trap bekleed met PVC van Moduleo

 

 

Voor het Velux dakraam is gekozen voor een verduisterend rolgordijn en plissé in 1 product. Zo kan de zon gefilterd worden of volledig buitengesloten worden. 

Voor de ramen van de slaapkamer hebben we verduisterende rolgordijnen geplaatst. Op openslaande ramen vastgezet met behulp van spandraden. Door het ontbreken van profielen aan de randen van de rolgordijnen, zijn deze rolgordijnen niet 100% verduisterend. 

Een mooie inbetween van Headlam zorgt voor een mooi contrast met de overige kleuren in de ruimte. Dankzij de weving van het doek wordt het licht gefilterd en kan nog naar buiten worden gekeken. 

 

Verduisterend rolgordijn en plissé in 1 verduisterende rolgordijnen Inbetween Headlam

 

 

 

 

 

 

 

Pand verkleind

banner-3

banner-5

CBW erkend logo

facebook sbb-beeldmerkYouTube

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.