Vouwgordijnen

 

Vouwgordijnen zijn een mooi alternatief voor geplooide gordijnen of rolgordijnen. Net als geplooide gordijnen, kunnen vouwgordijnen gemaakt worden van alle gordijn of inbetween stoffen en worden ze op maat gemaakt. En net als een rolgordijn kan een vouwgordijn worden opgetrokken en een deel van het raam bedekken of geheel opgetrokken worden, zodat het zicht naar buiten niet belemmert wordt. 

 

Doordat vouwgordijnen gemaakt worden met baleinen en van enkele stof, hebben vouwgordijnen een strakke uitstraling. Tijdens het optrekken (door middel van een bedieningsketting) van het vouwgordijn wordt het doek opgevouwen en geeft het een warme gezellige sfeer in huis. Voor een klassiekere uitsraling kan gekozen worden voor het weglaten van de baleinen. Het doek gaat dan wat losser hangen als het vouwgordijn opgetrokken is.

 

SCANDI LIVING   SCANDI STUDEER

  

 

Stoffen met een patroon kunnen prima verwerkt worden tot een vouwgordijn. De baleinen kunnen worden ingestikt zoals op de afbeelding is weergegeven. Het patroon loopt dan niet geheel door. Baleinen opgestikt op de achterzijde van het doek, zorgt ervoor dat het patroon niet wordt onderbroken. 

Wilt u echt iets bijzonders? Laat dan een bies of vollant plaatsen als extra accent voor uw vouwgordijn.

 

 

Pand verkleind

banner-3

banner-5

CBW erkend logo

facebook sbb-beeldmerkYouTube

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.