Gratis interieuradvies op maat!

 

Altijd al eens een goed advies willen hebben voor de inrichting van uw woning of een betere indeling van uw woonkamer? Kom dan eens langs bij Smits Stoffering in Nijkerkerveen. In een gratis interieuradvies laat onze adviseuse u graag zien wat mogelijk is voor uw woning en uw portemonnee.

 

Vindt u het makkelijker om advies aan huis te hebben, omdat u wilt laten zien waar voor u de problemen liggen? Dan kan dit, ook dit advies is gratis. Onze adviseuse komt graag bij u kijken wat u wilt veranderen aan uw inrichting. Misschien dat geluidsoverlast het probleem is of de betreffende ruimte voelt te klein of kil aan. Ook als u gewoon eens wilt weten hoe u uw woonplezier nog meer kunt verhogen, helpt onze interieuradviseuse u graag.

 

In het adviesgesprek gaat onze adviseuse samen met u uitzoeken wat uw woonwensen zijn. Uw persoonlijke smaak staat centraal. Stalen, kleuren en materialen worden bekeken. Gebruiksgemak en onderhoud worden niet vergeten, u moet immers wel prettig kunnen leven in uw woning.

 

Wilt u voor een advies in onze showroom afspreken, neem dan foto's of een plattegrond van uw woning mee. Heeft u in een tijdschrift of op een website uw ideale woning gezien, deel dit dan met ons en wij helpen u dit interieur betaalbaar voor u te maken.

 

Vraag een adviesgesprek op afspraak aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 033 2572525. Uiteraard kunt u ook gewoon binnenlopen in onze showroom in Nijkerkerveen. Graag tot ziens!

 

Gratis interieuradvies op maat bij Smits Stoffering!

Pand verkleind

banner-3

banner-5

CBW erkend logo

facebook sbb-beeldmerkYouTube

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.